World Magazine

KONSPIRASI CELEBRITY IN HOLLYWOOD | ILLUMINATI WORLD CONSPIRACY DI DUNIA (THE TRUTH) *EXPOSED*



Today Meed ceritakan some celebrities yang MUNGKIN ada kena mengena dengan Illuminati. Hi Broheems! Please Tekan Button Subscribe kalau belum, …

source

 

Comments (31)

  1. tiap kali aku baca comment section , tiap kali tu jugklah aku rsa sakit hati . boleh tak kalau korg nak brdebat psl agama brdebat dgn cra yg betul and jmpa yg pakar mengenai prkara yg korg nak debatkan tu? bila korg gna fakta yg salah utk brdebat dn menuduh scra membuta tuli, pada msa yg sma korg dah menunjukkan kbodohan korg sekali. akhirnya timbulnya prgaduhan. bgi yg nak menuduh Islam tu buruk dn sbgainya, please sya mntak sgt" blajarlah ttg agama kami dahulu dn kajilah dgn teliti. jgn timbulkan kekecohan dgn tuduhan yg melulu . haih..

  2. buat la cartoon yang ada unsur illuminati jugak “kami nak tahu”

  3. tapi em shea lebouf tu yahudi

  4. byk giler ikhlan dlm vid ni huhuiii

  5. Music background ape yg med gune

  6. paul walker kesian dia…dia mang a good person…that why diorang nk hapuskan dia…

  7. Unggun api kat belakang tu betul ke tipu

  8. 19:00 aku pikir diaorang cakap 'he will not a virus' hhahahahaha

  9. Stupid police

  10. Spa pngikut illuminati industri muzik klau di malaysia??.. di indonesia sdh smsti nya Ahmad Dhani, mlan jamilah, agnes monica dan rmai lagi

  11. Mohon Beri Perhatian Komen Saya…kalau boleh bila org putih tu bercakap letal translate,sbb x fhm sgt,cuma fhm sikit2 je,mana tahu kalau letak translate boleh ramaikn lgi subcribe sbb org tgk vedio ni utk faham,buat ape tgk kalau x faham,hrp lps ni boleh letak translate la☺

  12. Siapa tengok sampai habis like

  13. Agk2 Alan walker pon de kait illuminati x? Sbb aku tgk byk Sgt konsert live dia guna simbol mata satu n triangle..sjak tu aku unsubscribe n unfollow dia..haha..scary

  14. American police always arrested people without reason, i’m not surprised… their target usually black people. They usually do exactly what they did to shia Lebeouf, they don’t tell why people get arrested so that person will get aggressive and they will charge them for attacking the police.

  15. Translate

  16. Meed

  17. Yang tak faham English Tu boleh pasang subtitles sendiri kot? Dekat captions Tu Kan Ada adu

  18. meed pernah tengok cerita kartun gravity falls tak? cerita ni memang unsur² illuminati sebab ada satu episode tu diaorang mcm ada guna mk ultra haha

  19. Buat pasal kurt cobain la boss

  20. tilla tequila

  21. Assalamualaikum Meed. Aku sebagai peminat kau, aku nak minta kau buat video tentang Alan Walker.. Sebab aku nak tahu sangat Alan Walker ni ada kaitan dengan iluminati ke tak sebab semua lagu Alan macam pelik2 je.. Nak minta kau kupas cerita tentang beliau. Then buat video. Terima kasih.

  22. Telur ayam telur kambing

    Read more

  23. cuba tengok lagu madonna yg baru tajuk dia dark ballet..apa yg dia cuba sampaikan ? boleh terangkan tak

  24. FUK U YT Algorithm

  25. blh buat pasal ted bundy

  26. Indonesia ada Nessie Judge
    Malaysia ada PrinceMeed

    Thanks for all your videos meed♥️

  27. Apa nama theme song 6:53…?

  28. illuminati da masok msia?! ye ke meed?

  29. Entah2 kau ialah michael jacksonn…we found himmm

Leave a Reply

%d bloggers like this: