Diabetes

Diabetes 1 og 2 – forskelle og lighederForstå forskellen på type 1- og type 2- diabetes på tre minutter.

source

 

Comments (4)

  1. Jeg har diabetes 2 som behandles med insulin. Jeg har altid spist sundt og dyrket motion.
    Det er lidt træls at type 2 forbindes med livsstil … som om vi selv er skyld i denne farlige kroniske sygdom. Jeg måler blodsukker flere gange daglig og har altid insulin og druesukker med i tasken. Dvs jeg lever med min diabetes som om det er en 1er.

  2. Hvor er det godt at i har lavet denne video 🙂 Godt jeg lige fandt linket på http://www.diaetist-vestsjaelland.dk til denne side. Det kan flere sagtens gøre i god tro. 🙂

  3. "sund diet" er et virkelig vagt udtryk, hvad vil det sige for en person som ikke allerede ved dette? Og er der forresten en grund til at den anbefalede kost ofte er høj i kulhydrater, er det ikke lige præcis det som diabetikere ikke kan håndtere?

  4. Har selv sukkersyge 1

Leave a Reply

%d bloggers like this: